Formandens beretning 2018

Wauv! Dette her min 20’ende! Den 20’ende kære venner, dvs. at jeg har skrevet 19 før denne og det betyder også at der er gået et år med hver beretning, altså kort og godt, vi har 20 års jubilæum i år ;o)

Der har været god hjælp undervejs, fra dejlige mennesker i de skiftende bestyrelser. 

Mikkel, Ulrik, Gorm Rasmussen, Bolvig, Marianne, Knud, og undskyld dem jeg har glemt ;o(

Jeg er beæret og meget stolt over at have startet en klub, på grundlag af gode venners besøg i Skotland.

Tak til Torsten, Flemming, Thyge, Klas, Kim og Kirsten – mener I alle var med?

Nå, men jeg har egentlig skrevet en rigtig lang smøre, med vores fantastiske rejse sammen, men kom i tanke om i eftermiddags, at dette jo sådan set stadig bare er formandens beretning, så vi venter med den lange til oktober – pyh, tænker mange…

Vi lagde året 2018 ud med GF den 2. februar, og besøg af de to tosser fra FC.

Dernæst tog vi den 6. april tilbage til Volkerts Fylke og smagte på Krügers egne aftapninger også en glant awten.

15. juni røg vi på loftet til Lynggaards 25+ whiskysmagning, det var sådan set oss ret lækkert, om end vi ændrede en del på statistikken! Erfaringer fra tidligere år, sagde der kommer ikke så mange, så vi satsede og bookede herr Mathews små hyggelige lokaler, som med eftertilmeldinger, og ventelister, blev ret tight ;o) men vi hyggede os.

Couvreur – længe ventet, og endelig skete det ;o) den 14. september havde vi for anden gang i laugets historie besøg af min gode ven, Martin Jørgensen, som fortalte om Michel og de mange gode oplevelser i Bourgogne.

Årets sidste smagning var i Sydbank Arena den 16. november hvor Lynggaard og Olsen var på slap line… ikke så megen snak, lettere afslappet og skønne Caol Ilas som skulle tale deres eget sprog. Slainthé

Kære venner…. I år har vi brainet og fundet nogle, syns vi selv, spændende smagninger og oplevelser – til jer!

Tak for alle gode input fra vore medlemmer, tak til min fantastiske bestyrelse, for endnu et fedt år, men god energi. Nå, vi kommer jo ikke udenom; hvor mange husker Kvickly i det store kryds? Med Mikkel som souschef og Per Bøgsted (som vist nok fik en for meget til halsen) og irsk stuvning, så vi tænkte hvilken bedre måde at fejre os på, en IRSK aften. Vi får fornøjelsen af Mr. Irland Claus Hebor som har været flere gange i Irland end i København. Claus er Irlands ekspert og tager os med til skønne smukke Irland og fortæller historien, anekdoterne og masser af historier fra utallige ture til den grønne ø. Nå, ja, vi skal vel også smage på noget uisge beathe.

Et medlemsforslag; vi vil gerne høre jeres historie, hvordan startede jeres interesse, lidenskab med de gyldne dråber, en fortælling om jeres helt specielle yndlings whisky, et eller andet. Dr. Rask koordinerer det med de 5-6 personer som henvender sig og det bliver en konge aften, den 14. juni.

Efter sommerferien skal vi have en ud-af-huset oplevelse! Vi ska te Fyn. Te Nybor og besøge Kim og crew på Nyborg Destilleri. Vi bliver vist rundt på destilleriet af Kim, deres storyteller og blender, og vi smager på stort set hele deres sortiment indenfor whisky. Det bliver en Limited Edition, så hurtig tilmelding tilrådes, nu ved I hvordan det er, ikke at komme med til smagning ;o( altså dem som ikk kom med på Torbens loft. Det er den 30. august og selvfølgelig med lidt lækkert at spise derovre, og bus frem und zurück.

Så kommer årets højdepunkt! Vores store jubilæumsfest fredag den 25/10 på Scandic og Mr. Croc. Fuld fart over feltet, lækker buffet, whiskybar, cocktailbar, konkurrencer, overraskelser, musikalske indslag, vores jubilæumsaftapning, og selvfølgelig mulighed for at overnatte på hotellet – til yderst fair priser ;o)

Så, 2019 byder altså på endnu nogle gode oplevelser i gode venners lag, foruden alle de andre arrangementer, i jeres private hjem, i Vejle, Århus, i Sydbank Arena, Volkerts Fylke, og i Sjølund. Whisky, whiskey, Uisge er og bliver fantastisk!

You can’t buy happiness, but you can buy whisky,

and that’s kind of the same thing!