Formandens beretning 2020

Lad os mødes – hver for sig! Sikke noget pis….. det er jo netop derfor vi har en klub! En whiskyklub. Hvor man mødes. Ikke bare mødes, men mødes og nyder hinandens lækre selskab, dårlige vittigheder, og røverhistorier. Alt sammen, krydret med vildt lækre, spændende, udfordrende og til tider anderledes dramme indenfor mærket, whisky.

Nå, det kunne så ikke lade sig gøre! Selvom online smagninger blev et hit, eller det vil sige, ikke lige i whiskylauget, men helt personligt har jeg deltaget i et væld af online smagninger. Nogle streamet fra sherrybodegaen i Spanien med dårlig lyd og udfald og andre fra diverse hjemmekontorer. Én skiller sig klart ud, og det var de to gæve guttere fra THY. Wauv, der var fed lyd, konge filmet, med små indslag fra Thisted Bryghus og fra THY’s tappehal. Absolut top dollar! Har vi købt et fad whisky hos dem, og vi har stadig billige flasker til salg? Nå, det må jeg sige!!?

Så med et glas THY fad 113 på 60,2% vil jeg berette om 2020.

Vedr. THY whiskyen er vi i tæt dialog og vi ligger os helt op ad hvad Andreas og Jacob siger. Vores KWL fad er blevet flyttet over i et mere aktivt sherryfad, og det var efter deres anbefaling ;o)

Vi har ikke nogen horisont endnu, men fluks gutterne siger, nu er det nu, så går vi i gang. Jeg tænker et års tid mere? Det står dog helt for egen regning, hvad forstand har jeg på at lave whisky?

Ardnamurchan certifikater køb-køb-køb…..alle har haft mulighed for at købe et af hvert, så nu er det bare at ”rage” til sig ;o) af virkelig billig whisky!

Idéer til hvad vi skal gøre med vores lille formue? Vi har +100.000,- kroner på bankbogen og vi betaler minus renter i banken!

Vi ejer to fade Ardnamurchan i Skotland og et enkelt fad fra THY.

Prøv lige at hør her? Kom nu med nogle ønsker til hvad vi skal? Skal vi købe flere tønder? Ska vi på tur til Krüger? Det var en konge tur til Nyborg, vi kan også besøge et af de andre Danske? Vi kan også investere i fade, og sælge dem videre og tjene ret gode penge på sådan en handel? 

Vi lagde ud med bestyrelsens brainstorm 24. januar 2020 i Husum hos The Whisky House, Einstein, Whisky24, kært barn og sted har mange navne, men hos Albert Einstein spiste vi store schnitzler og købte seriøst ind til de kommende smagninger.

19. juni fik vi afholdt en skæg, skør Bruichladdich/Port Charlotte smagning i endnu engang nye lokaler, hos whisky.dk i Sjølund, hvor tossede Julian Atkinson gav den gazz sammen med Gabbi, på engelsk. Faktisk sjaw og seriøs smagning på en afslappet måde ;o) Per & Karin grillede rigelige mængder slagter pølser og lækkert brød.

Fredag den 18. september – Mørk sherry i fadstyrke med altid oplagte Lynggaard – wauv!

Fredag den 13. november – Whisky og portvin – aflyst!

Brainstorm aflyst!

Alt i alt har 2020 været et mærkværdigt år, men vi er mange som er kommet ud på den anden side, og nu er 2021 snart på held.

Portvin og portvins lagret/finished whisky kommer som den første smagning i 2022.

Det er planlagt at vi drøner til Falster på brainstorm til januar

Det var faktisk en flot kort formands beretning ;o) Tak for god ro og orden!